Foto nga teatri “Romeo dhe Zhuljeta” | 36 vjet që nga shfaqja premierë!

0
273

PREMIERT E TEATRIT POPULLOR!
36 vjet me pare, pikerisht me 12 shtator 1987, ne skenen e Teatri Popullor do te jepej shfaqja premiere e teatrit “Romeo dhe Zhuljeta” te autorit Uiljam Shekspir

Regjisor: Dhimitër Pecani
As/regjisor: Gjergj Gjika
Skenograf: Shaban Hysa
Muzika: Ardit Gjebrea

Interpretojnë:
Ndriçim Xhepa
Kastriot Çaushi
Eva Alikaj
Matilda Makoçi
Kadri Roshi
Agim Qirjaqi
Margarita Xhepa
Pavlina Mani
Ahmet Pasha
Andon Qesari
Andon Koço
Lazër Vlashi
Pirro Malaveci
Sokol Saraçi

Aktore te tjere:
Fitim Makashi ; Artan Imami ; Zef Bushati ; Leka Sefla ; Drita Haxhiraj ; Elida Janushi | Luljeta Hoxha ; Merita Zoto ; Pandi Siku ; Gjergji Gjika ; Alfred Bualoti ; Vasjan Lami | Artan Sejko ; Tomor Guçe ; Sadush Ylli ; Petraq Xhillari

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 11 shtator 2023
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here