Foto profil i aktorit Strazimir Zaimi!

0
5152

Strazimir Zaimi
Eshte nje aktor i roleve dytesore. Nuk pati fatin te interpretoje ne shume filma pamvaresisht aftesive te tij qe shfaqi qe me rolin e pare shume te suksesshem ate te Jaces ne kryevepren e filmave te Kinostudios, “Lulekuqe mbi mure” qe ne vitin 1976.

Mbas 9 vjeteve pause i rikthehet ekranit ne vitin 1985 me dy filma “Guret e shtepise sime” – ne rolin e Necos, si dhe “Dhe vjen nje dite” – ne rolin e djalit te madh te Baki Branices.

Ne vitin 1988 interpreton nje tjeter rol fare episodik te nje shoferi ne filmin “Flutura ne kabinen time”.
____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply