Foto profil i aktorit Taulant Godaj!

0
2107

Tualant Godaj
Taulanti i perkiste grupimit te femijeve aktore.
Keshtu dhe derisa u rrit u aktivizua ne disa filma te Kinostudios “Shqiperia e re” nga 1982 deri me 1989.

Ne baze te informacionit qe disponojme ai interpreton ne keto filma:
Durimi ne “Nëntori i dytë” – 1982,
Gimi ne “Dhe vjen një ditë” – 1986
………ne “Kemishet me dyll” – 1987
Simo ne “Tre vete kapercejne malin” – 1988
Xhevdeti ne “Pas takimit te fundit” – 1989

 
 
 


______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here