“Në kërkim të një emri” | Rubrika investigative!

0
803

Rubrika investigative | “Në kërkim të një emri”!

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo do te jete rubrika ku do te investigohet rreth aktoreve te filmit shqiptar, kryesisht atyre qe paten role episodike ose dytesore pa iu permendur emri ne asnje nga shume rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Indentifikim rreth emrave te ketyre aktoreve “enigmatike”!
Si quhen ? Cfare dime rreth tyre?
Kushdo qe te kete sadopak informacion eshte i lutur ta ndaje me publikun nepermjet faqes sone.

Ne kete rast kemi zgjedhur dy aktore ne dy filma te ndryshem te cilat nuk arrijme dot t`i identifikojme:
Nga filmi “Shkelqim i perkohshem” ( punonjesja e bibliotekes) si dhe tjetra nga filmi “Kercenimi” njera nga studentet vullnetare.


Ju mirepresim!
___________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here