(VIDEO) “E qeshura dhe e qara e një artisti”!

0
2079

 

E qeshura dhe e qara e një artisti!
Keshtu titullohet dokumentari si me lart qe i kushtohet aktorit dhe regjisorit te teatrit shqiptar, Viktor Gjoka (1922-2007)


___________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply