(VIDEO) FADIL HASA DHE ESTRADA E DURRËSIT!

0
1158

Fadil Hasa dhe trupa profesioniste e estrades se Durresit.
Kolazh me skece dhe humor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here