(VIDEO) Filmi “Hajduti i Bagdadit”

0
664

KINEMAJA BOTERORE
Filmi “Hajduti i Bagdadit”

 

….vazhdimi i filmit (pjesa e 2-te), video si me poshte

 

Filmi “Hajduti i Bagdadit” eshte nje film i kinemase se vjeter, klasike boterore dhe mjaft i mirenjohur edhe nga spektatori yne shqiptar nepermjet TVSH-se

Bashke producion i vendeve: Italia, Amerika, Franca
Viti: 1961
Kohzgjatja: 90 min
Regjia: Arthur Lubin, Bruno Vailati
Skenari: Bruno Vailati, Filippo Sanjust, Augusto Frassineti
Producentet: Bruno Vilati, Joseph E. Levine
Muzika: Carlo Rustichelli

“Kinematografia Shqiptare” e mundeson per shikuesin shqiptar online ne gjuhen italiane nga kanali televiziv “RaiMovie”

INTERPRETUESIT & ROLET
Steve Reeves: Karim
Giorgia Moll: Amina
Arturo Dominici: Osman
Edy Vessel: Kadigia
Daniele Vargas: Gamal
Antonio Battistella: sulltani i Bagdadit
Fanfulla: Abdul
Georges Chamarat: plaku Akim I
Giancarlo Zarfati: Farid
Gina Mascetti: Aisha, “la nutrice”
Mohammed Agrebi: nje mik i Karim
Ignazio Dolce: pretendenti per doren e Aminas #1
Anthony Radecki: Hassan
Anita Todesco: 
Fortunato Arena: kapiteni i rojeve
Mario Passante: mjeku
Gian Paolo Rosmino: 
Franco Cobianchi: pretendenti tjeter per doren e Aminas

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply