(VIDEO) FILMI “TELA PËR VIOLINE”!

0
1846

 

Filmi “Tela për violinë” prodhim i vitit 1987.
Regjia: Bujar Kapexhiu, Skenari: Pullumb Kulla,
Producent: Kinostudio “Shqipëria e re” dhe Muzika: Rexhep Hasimi.

Intërpretojnë: Agim Qirjaqi, Ilia Shyti, Pavlina Mani, Met Bega, Vilson Gjoçaj, Andon Qesari, Alfred Bualoti, Melpomeni Çobani, Dario Llukaçi, Anastas Kristofori.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply