(VIDEO) Hapa në skenë | Kushtuar aktorit Paulin Lacaj (1914-1976)!

0
951

HAPA NE SKENE

Dokumentar dedikuar aktorit veteran te Teatrit “Migjeni”, Paulin Lacaj

Ne kuadrin e 65 vjetorit te krijimit te Teatrit “Migjeni”, Shkoder
Skenari dhe regjia: Engjell ndocaj
Transmetuar ne televizionin publik shqiptar RTSH – janar 2015

Kamerat: Arben Ahmetlli & Besnik Shima
Montazhi: Endrit Xibri
Konsulente: Isa Alibali

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply