(VIDEO) HUMOR | “GOLAT DHE REALIZIMI I PLANIT”!

0
1549

Nje skec i vjeter nga estrada e mirenjohur e Tiranes me aktoret e saje te mrekulueshem nder te cilet spikati, Skender Sallaku.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply