(VIDEO) INTERVAL MUZIKOR | V. SHAHO & E, KOROVESHI – “DRITA E KONGRESEVE”!

0
751

INTERVAL MUZIKOR
Dueti Vilson Shaho dhe Elvira Korroveshi – “Drita e kongreseve”
Muzika: Ferdinand Deda “A.M”
Teksti: Kudret Isai

Festivali i 1-re i Interpretuesve – Qershor 1983

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here