(VIDEO) Një qytet në telajo – Etyd për Beratin!

0
908

Nje qytet ne telajo
Përshkrimi: Panorame e bukur e Beratit. Ne kete qytet muze organizohet dita e piktures. Ketu kane ardhur piktore te rinj e te vjeter, midis tyre dallojme piktoret: Ksenofon Dilo, D. Jukniu, Z. Mati, P. Kokushta etj. Piktoret jane shperndare neper pika te ndryshme te qytetit dhe fillojne punen. Zef Shoshi pikturon ndertesen ku shekuj me pare ka punuar Onufri. Dikush nga piktoret pikturon nje rruge, dikush nje portret, dikush nje pamje te Beratit. Ne nje shesh te vogel te Beratit eshte hapur nje ekspozite ne natyre. Banoret artdashes dhe piktoret bisedojne para pikturave per qytetin e tyre qe eshte derdhur ne telajo. Pamje panorame e Beratit. 271,0m .

Operator: Ibrahim Kasapi, Niko Treni

Bashkëpunëtorë: Ikbale Jacellari, Fahri Jukniu
Regjia: Kujtim Gjonaj
Skenari: Ksenofon Dilo, Kolec Traboini
Muzika: Mira Mecule, formulim
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1988
Kohëzgjatja: 9 min.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply