(VIDEO) PARODI “KËNGA E MJEKUT” DHE TË TJERA | RITA LATI & VASILLAQ VANGJELI!

0
2663

 

Parodi me aktoret e estrades se Tiranes: Rita Lati dhe Vasillaq Vangjeli
“Kenga e mjekut”
“5 fustanet”
“Raxh Kapuri”

_____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply