(Video Profil) Yje të skenës | Prokop Mima (1920-1986)

0
1312

YJE TE SKENES – PROFIL!
Prokop Mima (1920-1986)

Foto kolazh dhe interpretime te ndryshme te aktorit te shquar , njerit nga veteranet e aktrimit te teatrit shqiptar.

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply