(VIDEO) SPIKERET E PROGRAMACIONIT TË TVSH-së `80-`90!

0
4776

 

NOSTALGJI!
Nje video qe kujton me nostalgji, disa nga spikeret, prezantuesit dhe siglat e programacionit te TVSH-se gjate viteve `80-`90!

STOLI BELI; ZERINA KUKE; MIMOZA TAFAJ; IVA HOXHA; PETRIT LEKA; DHIMITER GJOKA; VIRGJIL KULE; TEFTA RADI;SILVANA BRACE; TELEVIZIONI SHQIPTAR-RTSH,TVSH; REVISTA TELEVIZIVE E MBREMJES; 
TELEVIZIONI I VITEVE 1980.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply