Foto galeri e filmit “Shoku ynë Tili” | 42 vjet që nga shfaqja!

0
3136

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
“Shoku yne Tili”
42 vjet me pare me 17 janar 1982, ne Kinemate e Tiranes do te ishte premiera e ketij filmi qe ne fakt kishte mbaruar se xhiruari qe ne fundvitin 1981.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte dhe nje fotogaleri nga ky film:

 

 

_____________
Kinematografia Shqiptare ne akti vitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here