Foto e ditës: Florinda Manushi në filmin “Shtigje lufte”

0
699

Florinda Manushi, partizania ne filmin “Shtigje te luftes”!

Nga rubrika e faqes “Foto e dites” kemi zgjedhur kesaj radhe nje aktore shume pak te njohur ose me sakte rolin e nje partizaneje, e fejuara e Kananit, ne filmin “Shtigje lufte”, interpretuar nga Florinda Manushi.

Lexuesi duhet te na fale per mungesen e informacionit per zonjen Manushi .
Ai duhet te kuptoje se eshte tejet e veshtire te gjindet nje informacion per nje grupim aktoresh aq me shume kur keto aktore i perkasin roleve dytesore ose episodike.

Keshtu nuk e dime me saktesi nese zonja Manushi ishte aktore e diplomuar ne ILA, vinte nga levizja amatore dhe cfare kriteri ndiqej ne perzgjedhjen e ketyre aktoreve si ne kete rast te Florinda Manushit me kete rol fare te vogel dhe te vetmin per ate ne tere kinematografine shqiptare.

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 2 nentor 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here