Foto galeri | Genc Metohu në filmin “Shëmbja e idhujve”

0
879

Genc Metohu ose “Martin Camaj” i filmit “Shembja e idhujve”!

I perket grupimit te atyre aktoreve qe ngjasojne me rrugetimin e nje meteori ne qoftese do krahasojme aktivitetin e shkurter artistik te tyre.

Nuk ka mbaruar ndonje shkolle aktrimi por ka studiuar dhe ka vazhduar me sukses karieren e arkitektit, duke punuar per shume vite ne ministrine e turizmit. .

Pra nuk eshte nje aktor i mirefillte por megjithate fale talentit, kultures dhe ndjesise artistike u perzgjodh te luante ne filmin “Shembja e idhujve”, ne te vetmin rol te tij ne kinematografine shqiptare, sepse pikerisht ne kete film ka nje rol te planit te pare, atij te Martin Camit , djalit te plakut te mencur Kalosh Camit (interpretuar nga L. Qerimi “A.M”), dhe bie ne sy per nje interpretim real e profesionist ne misherimin e personazhit te Martinit Gjithsesi kjo faqe e artit skenik ka misionin e saj, qe t`i kujtoi me nderim e respekt cdo artist pamvaresisht kontributit, pozicionit dhe rolit qe kishin ato.

Keshtu i kemi dedikuar edhe per z. Metohu nje foto galeri nga roli i vetem i tij interpretuar ne kinematografi:

     
     
     
     

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 2 nentor 2022.

VINI RE: Gjithkush eshte i/e mirepritur te ndaje me faqen tone dhe publikun artedashes informacionin perkates per zotin Genc Metohu, gjithmone sipas deshires se personit.
Ju mirepresim dhe njekohesisht iu falenderojme!
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratoreve te kesaj faqe. Falenderojme z. Genc Metohu per aq informacion qe ndau me faqen tone. 

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply