Foto galeri e filmit “Kapedani” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
2032

Almanaku i Filmit Shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e re”
Data 28 shkurt shenon premieren e filmit “Kapedani”, shfaqur plot 51 vjet me pare ne kinemate e kryeqytetit. 1972-2023!

Me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik nga ky film ku spikati dyshja me e kombinuar e aktoreve Albert Verria (xha Sulo) dhe Nikolin Xhoja (xha Beqo).

 

______________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply