Foto galeri e aktores amatore Zoica Nano!

0
1812

Zoica Nano
Vjen nga levizja amatore. Ka punuar ne ish Kombinatin e tekstilit “Stalin” ne Tirane.

Kinemastet e Kinostudios “Shqiperia e Re” e zgjodhen dhe e aktivizuan ne filmat si me poshte:
1984 – Gjurme ne debore;
1984 – Nata e pare e lirise
1986 – Kur hapen dyert e jetes

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 4 nentor 2022
___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply