Rubrika investigative | Në kërkim të një emri!

0
408

Ka kohe qe kjo faqe ka hapur kete rubrike investigative per te mesuar dicka me shume se emri i disa aktoreve te filmit shqiptar QE PATEN ROLE EPISODIKE pa u permendur asnjehere ne asnje nga qindra rastet e kesaj pjese te pandare te filmit.

Bazuar ne nje ndihme reciproke ne mes administratoreve te faqes dhe fansave te saj, kjo eshte tashme rubrika ku do te investigohet rreth ketyre aktoreve “enigmatike”

Kemi bashkuar kesaj radhe foton e dy aktoreve ne nje te vetme te cilet kane interpretuar ne disa filma te Kinostudios. 

Si quhen ato ?

Ishin zoterite aktore te mirefillte te diplomuar apo vinin nga levizja amatore ?

Keshtu cdo lloj informacioni do te ishte mese i vleresuar dhe ndihme e madhe ne identifikimin, njohjen e aktoreve tane pamvaresisht rolit ose kontributit qe dhane ata ne artin skenik.

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 7 nentor 2022
________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply