Foto galeri e filmi “Gëzhoja e vjetër” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1447

ALMANAKU I FILMI SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Filmi “Gezhoja e vjeter” u shfaq ne kinemate e Tirnes si sot me 1 shtator 43 vjet me pare. 1980 – 2023!
______________________________________________________________

Aktori i mirenjohur Vangjush Furrxhi u nderua me medaljonin e Festivalit te IV te Filmit Artistik Shqiptar per rolin e Thanasit; po keshtu edhe roli i Sotiraq Bratkos per rolin e Kujtimit dhe Viktor Zhustit per rolin e Pandit
______________________________________________________________

Me poshte skeda informative e ketij filmi si dhe nje foto galeri e gjere :

 

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivtet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply