Foto galeri e filmit “Në shtëpinë tonë” | 44 vjet që nga shfaqja!

0
1873

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Si sot ne kete date, 15 tetor 1979, 44 vjet me pare do te shfaqej ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane filmi “Ne shtepine tone”. 1979-2023

Me poshte skeda informative e ketij filmi si dhe nje album fotografik:

_______________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013
Fotot u mundesuan nga administratori i kesaj faqe Erald B.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply