Foto galeri e filmit “Ne vinim nga lufta” | 43 vjet që nga shfaqja!

0
1062

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
18 GUSHT 1980 – 2023.
43 vjet me pare do te shfaqej ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane filmi
“Ne vinim nga lufta”.

Si me poshte skeda informative si dhe nje album i gjere fotografik:

 

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply