Foto galeri e filmit “Thirrja” | 46 vjet që nga shfaqja!

0
505

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
Data 26 tetor shenon 46 vjetorin e premieres se filmit “Thirrja” shfaqur pikerisht ne 26 tetorin e vitit 1976. 1976-2022!

Me poshte skeda informative si dhe nje foto galeri e gjere nga ky film:


_______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here