Foto galeri nga teatri “Përmbytja e madhe” | 46 vjet që nga shfaqja premierë!

0
782

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR!
46 vite me pare, me 26 maj 1977, ne skenen e Teatrit Popullor u dha shfaqja premiere “Permbytja e madhe” me autor Kole Jakova

Regjia: Piro Mani
As. Regjisor: Avni Resuli
Skenografia: Agim Zajmi
Konsulent artistik: Pjeter Gjoka

       
      

Interpretet:
Gjela……Besa Imami (A.M) dhe Marie Logoreci (A.P)
Mara……Drita Haxhiraj dhe Liza Vorfi
Bardha…..Roza Anagnosti dhe Yllka Mujo
Brungu……Ndreke Luca (A.M) dhe Shkelqim Basha
Gjergji…..Ahmet Pasha dhe Pandi Siku
Pal Perpola….Bilbil Kasmi dhe Edmond Budina
Jaku….Ndreke Shkjezi dhe Sulejman Dibra
Celi….Roland Trebicka dhe Tomorr Guce
Leka….Gjovalin Gjoka dhe Sokol Angjeli
Dom Dushku….Avni Resuli dhe Gjon Karma (A.M)
Bora….Ema Qazimi
Nikoll Gjeta….Qenan Toro dhe Xhemil Tagani

 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 25 maj 2022
_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply