Foto nga teatri “Tre ditët e kjametit” | 60 vjetori i premierës!

0
295

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR
Fakte dhe deshmi per tere brezat!
1964 – 2024

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Me 23 janar , plot 60 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor, do te ishte premiera e teatrit “Tre ditet e kjametit” e autorit Luan Qafzezi

Regjia:
Skenografia
Muzika:

Interpretet:
Gjon Karma, Viktor Gjoka, Violeta Manushi, Luan Qerimi, Ndrek Shkjezi, Ilia Shyti, Lazer Filipi…….

(Skeda per tu plotesuar)

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten: 19 janar 2024
___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.