Foto profil e aktores Ekaterina Kote!

0
996

Ekaterina Kote
Aktore e teatrit profesionist “Aleksander Moisiu”, Durres

U diplomua per aktore ne Institutin e Larte te Arteve ne Tirane. Punoi me pas per shume vite me teatrin dramatik te qytetit te Durresit.
Interpretoi disa role ne shfaqje te ndryshme ne skenen e ketij teatri, ku mund te permendim ate te Armises ne dramen “Shtepia e lepujve”.

Luajti njekohesisht edhe ne disa filma artistike dhe televizive:
“Emblema e dikurshme” TV (gruaja e Benjaminit);
“Yje mbi drin” – 1979 ne rolin e Rudines ;
“Koha nuk pret” – 1984 ne rolin e Nuries
(shikoni fotot si me poshte).

 
  
  
  
 
 

© Material i rezervuar | Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 1 nentor 2022
______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013
Fotot jane kontribut i administratoreve te kesaj faqe: Erald. B

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply