Foto profil i aktorit amator Dhimiter Greku!

0
3032

Dhimiter Greku
Aktor i levizjes amatore, pjese e stafit te Teatrit “A.Z. Cajupi” ne Korce

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

U linde ne Korce dhe perpos shfaqjeve teatrale me teatrin korcar pati fatin te aktivizohej ne shume role ndonese episodike ne filmat shqiptar si:

“Zonja nga qyteti” – 1976; “Perballimi” – 1976; “Dimri i fundit”; “Streha e re” – 1977; “Guna permbi tela” – 1977; “Dollia e dasmes sime” – 1978 ; “Gjeneral gramafoni” – 1978; “Agimet e stines se madhe” – 1981; “Kush vdese ne kembe” – 1984; “Dhe vjen nje dite” – 1986 ; “Perseri pranvere” – 1987 .

Bie ne sy ne rrjedhshmerine e interpretimit te batutave ne komedine “Zonja nga qyteti”!

E kujtojme me nderim dhe respekt!

 

 © Material i rezervuar / tetor 2020

____________________________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.