(Humor) Buzëqeshje në vite (Pj. 3)

0
585

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-3-95239640?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

BUZEQESHJE NE VITE 
Pjesa e 3-te

Cikel emisionesh humori realizuar nga RTSH
Kolazh me skece dhe humor nga estradat e ndryshme ne vite.
Drejtuese : Aulona Minga
Ne studio: Koco Devole ne rolin e Karafilit

Prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar – RTSH

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-3-95239640?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Ne kete puntate:
“Je shtremberuar ca Zeno” – 1989 (Estrada e Fierit)
“Plehrat” – 1995 (Estrada e Korces)
“Per nje dite i cmendur” – 1986 (Koco Devole dhe Estrada e Tiranes)
“Plani dhe golat” – 1984 (Estrada e Tiranes)
“Pa drita dhe pa uje” – 1998 (Parodistet e Vlores)
Si dhe telekomedia: Karafili dhe Kleopatra”
(Koco Devole dhe Mira Bregu)

(Kohzgjatja: 1h 7 min.)

SHIKOJE VIDEON DUKE KLIKUAR MBI LINKUN PRANE:
https://www.patreon.com/posts/buzeqeshje-ne-3-95239640?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link


_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply