(Kamera e fshehtë) Atentate aktorëve!

0
465

Nje video klip i shkeputur nga nje kamera e fshehte.
Aktori i humorit Arqile Lipe u ben “atentate” me pistolete kolegeve aktore
Bujar Kapexhiut, Agim Qirjaqit, Birce Haskos dhe Robert Ndrenikes

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Video i viteve `90-te
Kerkojme te falur per cilesine e videos gjithsesi kjo ishte mundesia nga ana e jone e publikimit te saj” />

 

ATENTATE AKTOREVE NE KAMEREN E FSHEHTE!
Nje video klip i shkeputur nga nje kamera e fshehte.
Aktori i humorit Arqile Lipe u ben “atentate” me pistolete kolegeve aktore
Bujar Kapexhiut, Agim Qirjaqit, Birce Haskos dhe Robert Ndrenikes

Video i viteve `90-te
Kerkojme te falur per cilesine e videos gjithsesi kjo ishte mundesia nga ana e jone e publikimit te saj

   

____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.