Minuta gazmore | “Demokracia ngjall të vdekurit” & “Ça të tha? Ça i the?”

0
538

 

MINUTA GAZMORE
Me aktorin e humorit shkodran Sander Ruci – “Mjeshter i madh”
“Demokracia ringjalli te vdekurit” (Zyl Miloti dhe Sander Ruci)
“Ca te tha? Ca i the? ” (Paulin Preka, Drande Xhaj dhe Sander Ruci)

Estrada e Shkodres ne vitet `90-te

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply