(MINUTA GAZMORE) “PËRRALLËZA JONË”!

0
624

_____________
“PËRRALLËZA JONË”!
Caste gazmore me aktoret e mrenjohur te estrades se Tiranes:
Skender Sallaku, Vasillaq Vangjeli, Vegim Xhani dhe Koco Devole.
Ne nderim dhe respekt te tyre qe sot nuk jetojne me.
Te paharruar!!!

__________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply