Minuta Muzikore | “Zura një bilbil me vesë” – M. Xhemali & Y. Zeqiri!

0
1053

 

INTERVAL MUZIKOR
“Zura nje bilbil me vese” – Mentor Xhemali dhe Ylli Zeqiri
Shoqerojne instrumentistet e grupit permetar me klarinetistin e shquar Laver Bariu.


______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply