(VIDEO) 1971! Festivali i 10-të i Këngës në RTSH!

0
273

 

FESTIVALI I 10-te I KENGES NE RTSH
Prezantuesit: Edi Luarasi & Viktor Zhusti
TV/Radio: TVSH / Radio Tirana
Festivali i 10-te i Kenges ne Radio e Televizion u zhvillua ne datat 24-25-26 dhjetor 1971 ne Tirane.

Kenga fituese u shpall:
“Kenga e Nenes:
muzika: Agim Prodani, teksti: Agim Shehu
kenduar nga Tonin Tershana dhe Sherif Merdani

Cmimi i dyte:
“Bardhesi”
muzika: Vakthi Sheme, teksti: Vullnet Mato
kenduar nga: Naim Kercuku dhe Ilira Carcani

“Ne te dy”
muzika: Agim Krajka, teksti: Agim Shehu
kenduar nga duetet: Justina Aliaj – Sherfi Merdani dhe Kleopatra Skarco dhe Nevruz Yzeiri

Cmimi i trete:
“Permes dritash”
muzika: Kastriot Gjini teksti:
Kenduar nga Vladimir Muzha dhe Kleopatra Skarco

“Kerkoj nje kenge”
muzika: Tish Daia, teksti:
kenduar nga Nikolin Gjergji dhe Elida Koreshi

“Kenge dhe kaltersi”
muzika: Tonin Harapi, teksti:
kenduar nga : Qemal Kertusha dhe Niko Vasili

PERMBAJTA E KENGEVE NE KETE VIDEO
1 – KENGA E NENES – Tonin Tershana
Muzika: Agim Prodani
Teksti: Agim Shehu

2 – STACIONI I DASHUR – Justina Aliaj
Muzika: Agron Xhunga
Teksti: Betim Muco

3 – NE MBREMJEN E VALLEZIMIT (NE TE DY) – J. ALIAJ & SH. MERDANI
Muzika: Agim Krajka
Teksti: Agim Shehu

4 – VITE PA HARRIM – NEVRUZ YZEIRI
Muzika: Tahsim Oshafi
Teksti: Viktor Curku

5 – SE KAM TE LEHTE – LILJANA KONDAKCI
Muzika: Agim Krajka
Teksti: Haxhi Rama

6 – SHQIPERIA PERSHENDET – ALIDA HISKU
Muzika: Ferdinand Deda
Teksti: Bashkim Kozeli

7 – MES DRITASH – VLADIMIR MUZHA
Muzika: Kastriot Gjini
Teksti: Fluturak Germenji

8 – KENGE DHE KALTERSI – QEMAL KERTUSHA
Muzika: Tonin Harapi
Teksti: Natasha Lako

9 – BARDHESI – NAIM KERCUKU
Muzika: Vakthi Sheme
Teksti: Vullnet Mato

10 – DIELL DHE DETE – NIKO VASILI
Muzika: Kozma Lara
Teksti: Pandeli Koci

11 – GEZUAR – FIQIRETE HOXHA
Muzika: Avni Mula
Teksti: Agim Shehu

12 – TE NJOHA TY – TONIN TERSHANA
Muzika: Pjeter Gaci
Teksti: Viktor Curku

13 – VAJZA ME BALONE – ROZETA DORACI
Muzika: Aleksander Lalo
Teksti: Nasi Lera

14 – KENGA E NENES – Sherif Merdani
Muzika: Agim Prodani
Teskti: Agim Shehu

MUNGOJNE KENGET:
NE MBREMJEN E VALLEZIMIT (NE TE DY) – KLEOPATRA SKARCO dhe NEVRUZ YZEIRI
E PAHARUARA – Kenduar nga Alida Hisku dhe ???? (mungon fare si kenge)
KERKOJ NJE KENGE – Kenduar nga Nikolin Gjergji dhe Elida Koreshi (mungon si kenge fare)
MES DRITASH – Kenduar nga Kleopatra Skarco
KENGE DHE KALTERSI – Niko Vasili
BARDHESI – Iliriana Carcani
VITE PA HARRIM – dubluar nga Sherif Merdani

Eksluziviteti i kesaj video ne YouTube mban daten e publikimit qe ne dhjetor 2017
Ripublikuar ne kete faqe me 26 janar 2024

____________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply