(VIDEO) “E SHTUNA GAZMORE E NJË QYTETI” – BERATI!

0
569

“Shtuna gazmore e nje qyteti”
Estrada e Beratit me aktoret e humorit te ketij qyteti ku spikasin: Cekja dhe Pranvera Veizi” />

 

Cikeli i varietese ne Radiotelevizionin Publik Shqiptar te fundviteve `90-te

“Shtuna gazmore e nje qyteti”
Skenari: Filip Cakulli, Koco Devole dhe Mirush Kabashi

Udheheqes artistik: Osman Mula
Drejtor ekonomik: Arben Tafili
Producent : RTSH Televizioni Publik Shqiptar

Drejtues: Mirush Kabashi; Vjollca Pepa;
Estrada e Beratit me aktoret e humorit te ketij qyteti ku spikasin: Cekja dhe Pranvera Veizi

__________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply