(VIDEO) “E SHTUNA GAZMORE E NJË QYTETI” | DURRËSI!

0
664

SHIKOJENI VIDEON KETU TEK LINKU PRANE:
https://www.patreon.com/posts/durresi-e-shtuna-95237475?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

Cikeli i varietese ne Radiotelevizionin Publik Shqiptar te fundviteve `90-te

“Shtuna gazmore e nje qyteti” – Durresi
Skenari: Filip Cakulli, Koco Devole dhe Mirush Kabashi
Udheheqes artistik: Osman Mula
Drejtor ekonomik: Arben Tafili
Producent : RTSH Televizioni Publik Shqiptar
Drejtues: Mirush Kabashi; Vjollca Pepa;
Regjia: Ilir Bega
Regjia skenike: Koco Devole dhe Mirush Kabashi

SHIKOJENI VIDEON KETU TEK LINKU PRANE:
https://www.patreon.com/posts/durresi-e-shtuna-95237475?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply