(VIDEO) FILMI “HIJE QË MBETEN PAS”!

0
3090

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Hije qe mbeten pas”

Hijet që mbetën pas është film i prodhuar në vitin 1985.
Regjia: Esat Musliu
Skenari: Diana Çuli dhe Esat Musliu
(C) Produksion nga Kinostudio “Shqipëria e Re”
Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit
Agroni dhe Marjeta po jetojnë një fejesë të lumtur deri në ditën kur në një gjygj të proçeduar nga Agroni dy persona të akuzuar për vjedhje zbulojnë fakte që implikojnë edhe babanë e Marjetës. Agroni vihet në mes të dashurisë së tij dhe detyrës. Pas një dileme ai gjen kurajo dhe vendosmëri të refuzojë dashurinë me interes të së fejuarës së tij.

INTERPRETOJNE:
Reshat Arbana……….Adnan Kodra
Xhevdet Ferri……….Agron Shkaba
Matilda Makoçi………Marjeta, e fejuara e Agronit
Demir Hyskja………..Babai i Agronit
Tinka Kurti…………Mamaja e Agronit
Ndriçim Xhepa……….Beni
Eva Alikaj………….Irena
Antoneta Papapavli…..Mamaja e Marjetes
Vasjan Lami…………Astriti
Gëzim Rudi………….Fredi
Dhimitër Jaho
Paskal Prifti

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply