(VIDEO) Filmi “Asgjë nuk harrohet”!

0
138

 

Filmi “Asgjë nuk harrohet” prodhim i vitit 1985 nga Kinostudio “Shqiperia e Re”.

Regjia: Esat Ibro,
Skenari: Teodor Laço,
(COPYRIGHT) / Producent: Kinostudio “Shqipëria e Re” ,
Muzika: Aleksandër Lalo.

INTERPRETOJNE NE ROLE
Llazi Serbo……..Andi Rama,Hetuesi
Thimi Filipi……..Gramozi,Kryetari i grupit hetimor
Jani Riza……..Lame Kurrizi
Stavri Shkurti……..Manol Gjinaj, Perkthyesi
Perika Gjezi……..Elmazi,I plotfuqishmi i fshatit
Mario Ashiku……..Profesor Kallmi
Marko Bitraku……..Selmani Hivziu
Ilia Shyti………..Shoku Ziber, veteran i luftës
Gjergj Melo………Sekretari i partisë së fshatit
Dhimitër Orgocka……..Xha Fanja
Guljelm Radoja……..Peshkatari
Zhani Ziçishti……..Xha Kozi,Mësuesi në pension

në episode
Spiro Urumi……..Abdurrahman Harizi
Marjeta Ljarja……..Sara, bashkëshortja e Andit
Enver Plaku……..Shefi i Policisë
Shkëlqim Jaupi……..Viron Mersini, kamarieri
Vangjel Grabocka……Xha Gorja
Redi Radoja……..Djali i peshkatarit
Dhorkë Orgocka……..Nënë Xhikoja
Ferdinand Radi……..Taksisti
Merita Çoçoli……..Mbesa e plakës dëshmitare
Xhirimet e këtij filmi janë bërë në Pogradec dhe në Berat.

Ngjarjet e filmit zhvillohen në ditët e sotme por sillen edhe ngjarje nga e kaluara për të hedhur dritë në fakte dhe karaktere të ndryshme. Një i riatdhesuar vritet në një qytet të vogël. Askush nuk e di kush është vrasësi. Krye hetuesi e merr përsipër këtë ngjarje dhe ia del të zbulojë shkaqet e krimit.

 

___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply