(VIDEO) FILMI “MILITANTI”!

0
1624

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Militanti”

VIDEO 1

 

Video 2 (vazhdimi i filmit)

 

“Militanti” është një film prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” në vitin 1984.
Skenari: Kiço Blushi,
(C) Copyright) Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Kujtim Laro.

VINI RE: Kushdo qe tenton ta pervetesoje filmin e Kinostudios per fitime personale ne YouTube (duke u fshehur pas ACROMAX), duke shfrytezuar emrin qe i figuron si regjisor ose ne komponentet e tjere te ketij filmi, nuk eshte asgje tjeter vecse nje hajdut ordinere!
Te gjithe filmat e Kinostudios jane prone e padiskutueshme e popullit dhe shtetit shqiptar!

THUAJ STOP PIRATERISE NE YOUTUBE

INTERPRETOJNE:
Timo Flloko…….. Visar Shundo
Agim Shuke…….. Musai
Artur Gorishti…….. Marku
Margarita Xhepa…….. Nëna e Visarit
Thimi Filipi…….. babai i Visarit
Arta Shapllo…….. motra e Visarit
Edmond Mëhilli…….. Jusufi,kryetari i ballit
Ylli Demneri……..
Niko Kanxheri……..
Petrit Malaj…….. Prenga
Kostaq Nika……..
Arben Kruta……..
Tatjana Leska……..
Ndrek Prela…….. Idrizi
Violeta Sekuj……..
Elez Kadria…….. Ndrec Kola, majori i xhandarmarisë
Nefail Piraniqi……..
Përmbajtja e filmit
Film portret mbi jetën e militantit Vasil Shanto. Ngjarjet vendosen në qytetin e Shkodrës ku heroi i filmit Visar Shundi vjen për të ngjallur punën e komitetit rajonal të partisë. Visari jepet si një njeri me cilësi fisnike dhe njeri aksionesh.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative te ketij filmi si me poshte:

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply