(VIDEO) FILMI “MONDI DHE DIANA”!

0
1414

Filmi “Mondi dhe Diana” prodhim i vitit 1985.
Regjia: Besim Kurti, Skenari: Gaqo Bushaka,
Producent: Shqipëria e re , Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit
Mondi një nxënës shkolle është i mirë në mësime por shumë impulsiv në karakter. Mësuesja e tij e re dhe pa eksperiencë nuk mund të shohë Mondin e vërtetë dhe në një fare mënyre e kundërshton atë. Ndërsa i ati ndjek nga afër tendencat pozitive të të birit dhe e ndihmon të formojë personalitetin e tij.

AKTORET
Adlei Basha … Mondi
Guljelm Radoja … babai i Mondit
Violeta Dede … mësuesja
Fatmir Guri … Gimi
Ndrek Shkjezi … peshkatari
Drita Haxhiraj … nëna e mondit
Zija Grapshi
Taulant Tafa
Sokol Todi


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply