(VIDEO) FILMI “NJË UDHETIM I VËSHTIRË”

0
1388

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Nje udhetim i veshtire”

Një udhëtim i vështirë është një film shqiptarë i prodhuar në vitin 1977.
Regjia: Petrit Llanaj, Xhezair Dafa,
Skenari: Petrit Llanaj Bashkim Hoxha,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Shaqir Kodra.

Përmbajtja e filmit
Miti, një punëtor i vjetër dhe Sokoli një shofer i ri bëjnë gjithë përpjeket për të transportuar në rrugë të vështira që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme një kullë të lartë metalike që nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.

INTERPRETOJNE
Demir Hyskja…….. Miti
Pandi Siku…….. Sokoli
Sotiraq Çili…….. inxhinier Agroni
Elez Kadria……..
Vangjel Heba……..
Hysen Bashhysa……..
Pavlina Leka…….. Vjosa
Spiro Urumi…….. Kiço
Milto Profi……..
Xhemal Sefa……..
në episode
Lutfi Hoxha…….. babai i Vjosës
Mimika Luca…….. bashkshortja e Mitit
Marta Burda…….. nëna e Vjosës

Me poshte skeda informative:

_______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here