(VIDEO) FILMI OPERACIONI “ZJARRI”!

0
2234

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Operacioni “Zjarri” prodhim i vitit 1973.

Regjisor: Muharrem Fejzo.

Përmbajtja e filmit
Një punonjës i sigurimit Kreshnik Martini ka hyrë në rradhët e një bande agjenturiale e hedhur në veprim në Shqipëri dhe mbledh informacione në të gjithë aksionet e saj. Ky film bazohet në një ndodhi të vërtetë të kundërzbulimit shqiptar i cili në vitin ‘53 ka arritur të zbulojë një rrjet që synonte rrëzimin e pushtetit.

Interpretojnë
Llazi Sërbo … Kreshniku
Ndrek Luca … Pjetër Mustakuqi
Tinka Kurti … Mrica
Enver Plaku … Gjetan Bardhi
Ymer Bala … Mark Martini
Sheri Mita … Gjin Martini
Marie Logoreci … Bardha
Qemal Mehmeti … Pashko Hila
Sulejman Dibra … Sotir Filipi,Kasketa
Demir Hyskja … Kometa
Tonin Ujka … Gjethi i kuq
Albert Vërria … Hiluku
Lec Bushati … Ndreca
Ndrek Prela … Babai i Lleshit
Perihan Mema … Dakina
Paulin Lacaj … Prifti
Çesk Vuksani … Kryeemisari
Shpend Halili
Primo Shllaku
Gjon Kola
Zef Nikolla
Melpomeni Çobani
Agron Dizdari
Fric Fistani
Muhamet Muço
Hamza Abazi
Esat Kola
Avni Uruçi

Per nje informacion me te detajuar rreth ketij filmi shikoni skeden si me poshte:

_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply