(VIDEO) FILMI “SHOKËT” !

0
2349

Video si me poshte:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Filmi “Shokët” është prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re” ne vitit 1982.

Skenari: Shpëtim Karaj, Fahri Balliu,
Producent Kinostudio “Shqipëria e Re”
Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit
Ngjarjet zhvillohen në një projekt të madh industrial. Gjatë provave për vënien në shfrytëzim të një linje të re, në furrnaltë ndodh një shpërthim me pasoja të konsiderueshme dhe eksperimenti ndërpritet. Inxhinjer Genci, është përgjegjës për këtë provë, por në fund ai zbulon se shkaku i shpërthimit nuk ishte defekt i projektit, por një sabotim i qëllimshëm.

Interpretojne:
Reshat Arbana
Sotiraq Bratko
Astrit Çerma
Elvira Diamanti
Vangjush Furxhi
Demir Hyskja
Elez Kadrija
Tonin Ujka
Margarita Xhepa
Ndriçim Xhepa

Per nje informacion me te detajuar rreth ketij filmi shikoni skeden informative:

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.