Video intervista | Rikard Ljarja në “Histori me zhurmues”!!

0
621

 

Rikard Laria i ftuar ne “Histori me Zhurmues” (14-03-2010) flet rreth xhirimit te filmit “Rruge te bardha” dhe filma te tjere ku interpretoi.

Nderim dhe respekt!

(C) Video ka autoresine e TV Klan dhe Pandi Lacos, emisionit te tij “Histori me zhurmues”
_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply