(VIDEO) MINUTA GAZMORE | NGJARJE NGA LUFTA!

0
816

 

MINUTA GAZMORE
Nga arkivat e vitit 1990.
Nje ngjarje nga lufta (Partizanet dhe ballistet)!
Interpretojne aktore te Estrades Profesioniste te Fierit.

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply