(VIDEO) “TARZANI” | HAPJA E FILMIT “NJËSITI GUERRIL”!

0
966

Fragment nga filmi “Njesiti guerril”. Hapja e filmit dhe skena e hedhjes mbi tank, simboli i heroizmit te deshmorit te popullit Vojo Kushi, interpretuar nga Shkelqim Basha.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply