(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | GJAKU I ARBËRIT!

0
1837

 

Trupa e Teatrit “Migjeni” – Shkoder!

Drame e shkruar nga prof. Fadil Kraja
Skenografia: Agim Zajmi (P.P)
Muzika: Zef Coba
Regjia skenike: Serafin Fanko (A.M)
Regjia televizive: Albert Minga (A.M)

INTERPRETOJNE:

Tinka Kurti (A.P)……….Nene madhja
Paskualina Shllaku (Gruda)……..Rina
Lec Bushati (A.M)………Plaku i urte i Arberit
Bruno Shllaku……….Pali
Ymer Bala…….luftetar i Arberit
Agron Dizdari…….dhenderri
Dinika Franja……..vajza e mbretit blu
Violeta Sekuj ………Nena mbretereshe
Ramiz Rama……..Mbreti blu
Nefail Piraniqi……..nje ushtar, gardiani i burgut

Aktore te tjere: Enver Hyseni, Gjon Kola, Frederik Fistani, Merita Smaja
Marie Gerxhola, Ana Gjini, Shpresa Garuci, Shqipe Malaj, Kujtim Metani
Mirash Pepa, Mefat Ago, Gezim Furra, Ansi Gjini dhe te tjere!

Shikim te kendeshem!

________________________

Kinematografia Shqiptare, nje faqe e hapur publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply