(VIDEO) YJE TË SKENËS | EMA NDOJA!

0
2777

 

YJE TE SKENES | EMA NDOJA
Nje video kolazh me rolet dhe interpretimet e aktores shkodrane ne filmin shqiptar.

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply