(VIDEO) YJE TË SKENËS | SERAFIN FANKO (1937-2007)

0
882

 

Rubrika “Yje te skenes shqiptare”
Video simbolike ne kujtim te regjisorit dhe aktorit Serafin Fanko.
Kolazh me disa nga rolet e interpretuara ne filmi n shqiptar

 ____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply